luni, 25 februarie 2013

Placare trepte cu MG Stone

Treptele, scarile si pardoselile placate cu piatra naturala (granit, granit compozit, marmura sau travertin) sunt foarte elegante, impun prestanta oricarei incaperi si pot fi intretinute cu usurinta cu ajutorul unor specialisti in domeniu. De asemenea, fiind materiale rezistente la actiunea agentilor de curatare si a compusilor chimici, arata bine in timp si nu isi schimba dramatic aspectul.

Placari cu marmura si travertin
Pardoselile, treptele si contratreptele din granit sunt cele mai folosite in zonele cu trafic intens: mall-uri, magazine, spatii comerciale dar si in locuinte. Piatra granitului este o roca cu duritate mare si foarte rezistenta. De asemenea, granitul rezista la pete, mult mai bine fata de marmura sau travertin, de exemplu. Dezavantajul este porozitatea mai mica, cel putin in comparatie cu marmura, ceea ce nu recomanda granitul pentru placari in zone cu umiditate ridicata.

Placarile pentru scari si pardoseli din granit compozit sunt foarte apreciate pentru avantajele pe care acestea le ofera, fata de alte acoperiri din aceeasi gama: rezistenta la trafic intens, rezistenta la abraziuni si materiale abrazive, la acizi si agenti de curatare si faptul ca isi pastreaza luciul specific indelung. Treptele si contratreptele au un aspect placut, deosebit, modern si sunt disponibile intr-o gama variata de culori, nuante si texturi, usor de adaptat atat design-ului clasic, cat si celui futurist.

Scarile si pardoselile placate cu marmura sunt extrem de deosebite, foarte elegante si speciale prin colorit si design. Daca doriti sa montati marmura in spatii cu umezeala ridicata, recomandarea noastra este sa o slefuiti temeinic si sa o intretineti corespunzator, eventual cu ajutorul unei firme specializate in prestarea acestui tip de servicii.

Travertinul, cu nervurile sale naturale, cu aspectul sau unic si interesant, confera o imagine speciala si unica placarilor dumneavoastra, fie ca vorbim despre placari trepte, contratrepte sau scari. Aceasta este o roca rezistenta in zone cu umiditate ridicata; primim comenzi pentru debitarea acestor placi pe diverse dimensiuni, eventual, atipice.

Pentru mai multe detalii referitoare la placare trepte cu MG Stone, contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu