vineri, 13 iunie 2014

Oferte speciale, doar pentru clientii Ave Parlament

Ne place sa ne rasfatam clientii prin tot ce inseamna servicii speciale si oferte atractive, iar pentru acest lucru Ave Parlament se bucura de o adevarata echipa profesionista, aflata in spatele a tot ce inseamna munca de echipa si profesionalism. Pentru sarbatorile din an speciale, ca cea de Craciun, Ave Parlament va invita sa vizitati targul de Craciun alaturi de prieteni. Mai mult decat atat, o camera rezervata va aduce o alta camera, oferita din partea Ave Parlament. Ofertele din timpul sarbatorilor se schimba in fiecare an, asa ca nu ratati urmatoarea perioada, in care puteti beneficia de surprize extrem de convenabile pentru dumneavoastra.

Nu ratati nici oferta Early Booking, prezenta in pachetul de surprize oferit clientilor Ave Parlament. Perioada de vara este ideala pentru un concediu petrecut intr-o “pensiune” tursitica ca a noastra. Profitati de gama intreaga de facilitati pe care hotelul nostru v-o pune la dispozitie si planificati-va cazarea din timp. Oferta Early Booking va poate aduce promotii de preturi scazute, care va vor permite sa va prelungiti perioada de sedere dupa bunul plac. Toate acestea, intr-o atmosfera relaxanta si plina de voie buna!

Consultati pachetul nostru de oferte speciale daca sunteti nevoit/a sa aveti parte doar de o cazare pe timp de zi. Ave Parlament ofera reduceri speciale de pret, in limita stocului disponibil. Acelasi lucru il putem spune si despre oferte privind cazarile pe timpul noptii, in care puteti beneficia de conditii de lux, la preturi foarte avantajoase. Un alt motiv in plus pentru care sa acordati atentie zilnica ofertelor speciale din cadrul hotelului Ave Parlament.

Oferte speciale veti gasi si la cazarile pe doua nopti sau in weekend.  Sunteti cazat/a la Ave Parlament si s-a intamplat ca ziua dumneavoastra de nastere sa va prinda pe drumuri? Noi facem cinste cu un cadou aniversar, ce poate consta intr-o reducere de pret!

In pachetul de oferte speciale destinate clientilor Ave Parlament pot fi regasite totodata si surprize pentru diferite ocazii de aniversari, cat si pentru cazari subite, facilitati gratuite sau premii speciale, ce pot fi obtinute prin simple rezervari. Nu ezitati sa ne vizitati si sa ne faceti cunoscuta impresia dumneavoastra printr-un testimonial in booking-ul hotelului Ave Parlament. Acesta fie ne va ajuta in crearea unor conditii si servicii cat mai perfecte, fie ne va bucura, stiind ca am putut realiza si impartasi cu dumneavoastra un concept unic.

Consultati periodic ofertele speciale Ave Parlament, iar noi ne vom ocupa de tot ce inseamna confort, relaxare, agreement, surprize si oferte speciale!